IZ PROGRAMA 2019.

 
 

Završili 8. lepoglavski dani

 


Revijom domaćih muzikaša i zagorske glazbe u Lepoglavi su završili osmi po redu Lepoglavski dani. Nastup glazbenih sastava koji njeguju domaći glazbeni izričaj bio zadnji dio program manifestacije koja je počela još u petak, 14. srpnja. 

Posljednjeg dana trajanja manifestacije Lepoglavski dani u Gradskom su se parku mogle razgledati izložbe, sajmovi i prezentacije te pratiti sportska uzbuđenja na 4. lepoglavskim zabavnim igrama na kojima su nastupile ekipe s područja grada Lepoglave. Ekipe su se natjecale u devet disciplina. Najviše vještine i spretnosti pokazala je ekipa Lepoglavske Vesi koja je osvojila prvo mjesto ispred drugoplasirane Višnjice i ekipe Vil-Vul koja je bila treća.

 

Tijekom nedjelje Dobrovoljno vatrogasno društvo Lepoglava organiziralo je u okviru manifestacije Dane otvorenih vrata omogućivši zainteresiranim posjetiteljima da razgledaju vatrogasnu tehniku i opremu. Izvedena je i pokazna vatrogasna vježba.

Lepoglavske dane organizirali su Turističko kulturno-informativni centar i gradska Turistička zajednica. Glavni je pokrovitelj bio Grad Lepoglava.

 

 

 

Lepoglavski dani - 0d 14. do 16. srpnja


Gaveznica - ugasli vulkan

Za vrijeme trajanja manifestacije moći će se, uz stručno vodstvo, posjetiti Gaveznica, ugasli vulkan i nalazište poludragog kamena ahata.

PROJEKT DE PARK


       

Izložbe

  • Izložba fotografija

  • Lepoglavska razglednica

  • Izložba malih životinja

 

 

U okviru Lepoglavskih danja moći će se razgledati izložba malih životinja koju pripremaju domaći uzgajivači.

Lepoglavski dani u slikama

 
 

GLAVNI POKROVITTELJ

 

                             ORGANIZATORI                                      SUORGANIZATORI   

       

SPONZORI

    

         

  

                     

                

 MEDIJSKI POKROVITELJI

                                    Lepoglava.Net

 

POMOGLI SU

KAZNIONICA U LEPOGLAVI

You are here: Home Vijesti Završili 8. lepoglavski dani